"/>?>
Verseny

Parádsasvári Motoros Hegyi Felfutó Verseny

2018. július 13. 09:00 - 2018. július 15. 18:00

Parádsasvár, Magyarország

Helyszín

Parádsasvár, MagyarországKépek feltöltése

Parádsasvári Motoros Hegyi Felfutó VersenyÖrömmel értesítünk minden Motorost, hogy megrendezésre kerül a Nemzetközi Motoros Hegyi Felfutó - "Parádsasvári Meghívásos Motoros Verseny"

"ÉRJ FEL A CSÚCSRA, SZÁRNYALJ SZABADON!"

2018.07.13-15-én kerül megrendezésre a Nemzetközi Motoros Hegyi Felfutó - "Parádsasvári Meghívásos Motoros Verseny" egyszerre a He-Do 35. Mátrai Autós Hegyiverseny és Hegyi Kupa 2018 -al.

Célunk, hogy visszahozzuk a legendák elhivatottságát, tenni akarásukat egy közös hétvégén, egy régmúltú legendás motoros versenysorozat visszaállításával.

A motoros verseny célja első évben az emlékek felidézése és egy hagyományteremtő kupasorozat megalapozása.
A szervezők további célja, hogy nemzetközi szinten népszerűsítse Magyarország versenyeit, versenyzőit és a helyi eseményeket. Így nemzetközi meghívásos versenyzők is részt vesznek a versenyen. Hosszútávú célként tűzték ki a szervezők, hogy a Nemzetközi Motoros Hegyi felfutóversenyek kupasorozatainak egyik állomása legyen a parádsasvári pálya.

Folyamatos információk a versenyről, nevezési lehetőségről itt az oldalon! Kövessetek minket és találkozunk a pályán! Addig is balesetmentes motorozást, a Szervezők csapata!

NEVEZÉSI INFO - “Drapál János emlékverseny”
A verseny jellege: Kiemelten Old timer átlagtartó hegyi felfutó, karburátoros motorkerékpárok részére.

DE a nagy érdeklődésre való tekintettel további kategóriák számára is van lehetőség nevezni, melyek egyedi elbírálás útján kerülnek jóváhagyásra.
Egyedi elbírálásnál alapfeltétel: a minimum 2 éves "A" kategóriás jogosítvány. - A nevezési lapon a licensz helyére a jogosítvány számát kell beírni.

Várjuk nevezéseitek, már nem kell sokat aludni a versenyig!
További információk a nevezéshez a "jegyzetek" fül alatt a Nemzetközi Motoros Hegyi Felfutó oldalunkon!

Parádsasvár, Magyarország

Az eseménynek már vége, de beszélgetni róla továbbra is lehet :)