"/>?>

GYIK

Mi is ez ?:)

Számtalanszor előfordult, hogy gurultunk volna, de épp senki nem ért rá az ismerőseink közül. Ilyenkor jött az hogy 23 fórumot, 47 Facebook csoportot áttúrva próbáltunk csatlakozni, vagy csatlakozókat keresni egy délutáni, vagy egy hosszabb guruláshoz. Innen jött az ötlet, hogy csináljunk egy olyan oldalt, ahol ezek összegyűjtve, egy helyen megtalálhatóak. Minden eseményről tudomást lehet szerezni, meg lehet hirdetni túrákat, gurulásokat, összejöveteleket. Ebből lett a gurulás.hu

Regisztráció

A legegyszerűbb, ha Facebook belépéseddel használod ezt az oldalt is. Természetesen e-mailes regisztrációra is van lehetőség. Személyes adataidból semmi nem kerül nyílvánosságra, mindössze a város, ahol elérhető vagy - hiszen ez fontos szempont amikor gurulásokra jelentkezel, vagy hirdetsz meg.

Személyes adatok

Semmi nem kötelező:) Megadott adataid megjelennek a profilodon. Életkorodat csak év szerint mutatjuk másoknak ha megadod, és csak a várost mutatjuk ahol elérhető vagy, telefonszámod nem fog megjelenni az oldalon ha megadod, a jövőben lehet fontos - további funkciók beélesítéskor.

Események

Az eseményeket kategóriába rendeztük. Az esemény listában használhatod a keresőt - idő intervallumra, szavakra, kategóriákra stb. tudsz szűrni. Az egyes cimkékre kattintva tudsz az adott cimke tartalmára szűrni, minden ugyanolyan cimkével ellátott esemény megjelenik ekkor. A hely szerinti szűrésnél olyan események jelennek meg amiknél a kiindulás vagy a végpont, illetve az érintett útvonal pontok 20 km sugarú körben vannak.

Esemenyek színei

Ott leszel: zöld, érdekel: kék, nem leszel ott: sárga, múltbeli esmémy: szürke.

Esemény meghirdetése

Bárki meghirdethet eseményt. Sőt, kifejezetten várjuk! Az oldal lényege, hogy egy helyen, könnyen és gyorsan találjatok társaságot egy gyors gurulásra, egy rövid túrásra, vagy szimplán egy összeröffenésre.

Meghirdetett esemény törlése / módosítása

Az eseményt törölheted ha megyitod az általad felvitt esemény adatlapját, a tetején találsz szerkesztés és törlés gombokat.

Szavazás

Minden eseményre lehet szavazni. A jövőbeni eseményekről várjuk a szavazataitokat, hogy mennyire érdekes, mennyire tartjátok jónak a kiírást, mennyire érdekel tieteket a leírás alapján. A már lezajlott eseményekről, akik jelezták hogy ott lesznek, azok tudnak szavazni, hogy mennyire tetszett nekik az esemény. Ez utóbbi szavazás mindig az adott megirdető/szervezó szavazása is egyben. Összesítjük az általa szervezett eseményeket, és az azokra kapott pontszám alapján kapja a csillagokat a szervező.

Jelentkezés egy eseményre

Minden eseményre lehet jelentkezni, jelezni hogy ott leszel, érdekel, vagy nem leszel ott. Ez egy visszajelzés a szervezőnek hány főre számítson.

Meghívás egy eseményre

A szervező meghívhat az eseményre gurulas.hu-n regisztráltakat. Te két módon tudod ismerőseidenek helezni, hogy ott leszel a guruláson tartsanak veled: egyrészt az ott leszek gombra kattintás után meg tudod hívni azokat a gurulas.hu felhasznalókat akikkel szeretnél együtt gurulni, másrészt megiozthatod az adott gurulást Facebook oldaladon. Ha már jelezted hogy ott leszel, akkor a megosztás úgy fog történni, hogy lássák az ismerőseid, Te ott leszel, jöjjenek Ők is :)

Facebook

Minden esemény megjelenik Facebook oldalunkon is. Te is bármelyik eseményt megoszthatod egy gombnyomással, vagy like-olhatod az események adatlapján.

Mobil applikáció

Rövidesen applikáció is elérhető lesz Android, majd iOS rendszerű telefonokra, extra lehetőségekkel.