"/>?>

The Vintage Ride - Szabaduló túra

Meghirdető:

2021. május 22. - 2021. május 22. 18:00

Kővágóörs, Káli-medence Népfőiskola, Kossuth Lajos utca, Magyarország

Indulás

Kővágóörs, Káli-medence Népfőiskola, Kossuth Lajos utca, Magyarország

Érkezés

18:00 körül
Kővágóörs, Káli-medence Népfőiskola, Kossuth Lajos utca, MagyarországKépek feltöltése

The Vintage Ride - Szabaduló túraA tavalyi szezonzáró gurulás olyan jól sikerült, és akkora motiváció volt számunkra, hogy már akkor tudtuk, hogy ebből idén folytatás lesz. A cél ugyanaz: a közösségi élményszerzés, a motorozás, a hangulat, az inspirálódás és egymás megismerése. Régóta el vagyunk már szakítva ezektől az ingerektől, de bízunk benne, hogy a tavaszi szél idén végre ezeket is elhozza nekünk.
Szeretnénk felhívni idén a figyelmet olyan egészségügyi problémákra, illetve biztonsági kérdésekre, amik az elmúlt időszakban a háttérbe szorultak. Ez azért gond, mert ezek a problémák továbbra is léteznek, de csak akkor kerülnek szóba, amikor már baj van.
Ennek az összefogásnak köszönhetően szeretnénk nektek rövid előadásokat tartania a férfi egészségmegőrzésről (MentsManust), az elmúlt időszakok által okozott mentális problémákról, a véradás (Vérlovagok), illetve a motoros biztosítások (Motorosbiztositas.hu) fontosságáról. Ezt a kerekasztal jellegű beszélgetést helyben pár csepp vérből elvégezhető PSA (prosztata specifikus antigén) szűréssel, illetve tanácsadással fogjuk kiegészíteni.
A tervezett útvonalat hamarosan bejegyzés formájában fogjátok itt az eseményen belül megtalálni. A tervezett megállókat is fel fogjuk tüntetni a térképen, és mindenki ott tud majd csatlakozni, ahol neki kényelmes. Akár menet közben is, ha pont úgy csíptek el minket!

Kővágóörs, Káli-medence Népfőiskola, Kossuth Lajos utca, Magyarország

Az eseménynek már vége, de beszélgetni róla továbbra is lehet :)